#

Hírek, aktualitások...

Kingston XS2000: A villámgyors, zsebméretű SSD!

Új, strapabíró, könnyen hordozható külső meghajtóval rukkolt elő a neves gyártó, amely azon kívül, hogy igen kisméretű, víz-, por- és ütésálló is. És mindezt akár 2TB tárkapacitással!

Az XS2000 villámgyors, akár 2000MB/s maximális átviteli sebességet kínál, ami még nagyobb hatékonyságot és még kevesebb várakozást jelent a felhasználóknak. Figyelemre méltó teljesítménye akár 2TB kapacitással párosul, így egyetlen szempillantás alatt másolhatók vagy szerkeszthetők a nagy felbontású képek, 8K videók és nagyméretű dokumentumok. USB Type-C® csatlakozójának köszönhetően a tartalomkészítők bárhol menthetik és elérhetik a fájljaikat PC vagy mobileszköz segítségével.

Az XS2000 mindössze 69,54 x 32,58 x 13,5 milliméteres, ami a legtöbb hordozható SSD-hez képest feleakkora méretet jelent. Strapabíró, levehető tokkal rendelkezik, melynek IP55 besorolása garantálja, hogy az eszköz víz- és porálló, így tökéletes társ minden kalandhoz, legyen szó munkáról, játékról vagy hobbiprojektről.

"Az XS2000 tervezésekor kifejezetten törekedtünk arra, hogy tökéletesen tudjuk kombinálni a nagy teljesítményt a nagy kapacitással, így lépést tarthatunk a világszerte növekvő igényekkel a tartalmak terén. A meghajtó kompakt méretének és tartósságának köszönhetően ideális eszköz a produktivitás fenntartásához a hétköznapi tartalomkészítők, a profi magánfelhasználók és a céges üzleti felhasználók számára” – mondta Tony Hollingsbee, a Kingston EMEA SSD üzletágának vezetője.

Az XS2000 meghajtó 500GB-tól 2TB-ig terjedő kapacitással kapható.
A hordozható XS2000 SSD jellemzői és specifikációja:

- USB 3.2 Gen 2x2 teljesítmény: Iparágvezető 2000MB/s max. olvasási/írási sebesség.
- Nagy sebesség és kapacitás: Akár 2TB a nagy felbontású képek, 8K videók és nagyméretű dokumentumok kezeléséhez.
- Tartós kivitel: Víz-, por- és ütésálló, a csomaghoz tartozó gumitokkal.
- Hordozhatóság zsebméretben: Kis méretű és súlyú hordozható adattároló.
- Csatlakozó: USB 3.2 Gen 2x2
- Sebesség: Max. 2000MB/s olvasás és 2000MB/s írás
- Kapacitás: 500GB, 1TB, 2TB
- Méret: 69,54 x 32,58 x 13,5 mm

 

Cikk megosztása: