#

Hírek, aktualitások...

Retro videojátékok otthon: Igen, lehetséges!

Foglalj helyet kényelmesen a kanapédon, és játszd újra a retro játékokat egy Arcade1Up Couchcade™ segítségével! Most 10 arcade játék pottyan az öledbe. A játékkonzolt magaddal viheted baráti társaságba, szülinapra vagy a nyaralásra. A szórakozás órákig garantált.

Egyszerűen csak csatlakoztasd a Micro Game Console-t a TV-d HDMI bemenetére. Ehhez kapcsolódik majd a vezeték nélküli vezérlőpult, melynek valódi játéktermi vezérlők vannak, így a játéktermi arcade játékok fizikai valójukban ott lesznek az öledben. A vezérlő pult alján puha babzsák található, így garantálva a maximális kényelmet!
A Pac-Man™ Couchcade™ teljesen fel van töltve játékokkal. Kezdjük a nevével, az ikonok ikonjával, a hatalmas és megunhatatlan PAC-MAN™-nal. Nosztalgiázz és vezesd végig a fiatalokat a hírhedt útvesztőkön, miközben elkerülöd az agresszív szellemeket, rád leselkedik BLINKY, PINKY, INKY és CLYDE. De itt nem ér véget a sztori, lépj át a folytatásba: jöhet a PAC-MANIA™!
Ja és mindez csak a bevezető volt...
Fenomenális játékok listája vár még rád, ugyanis a konzolban megkapod a DIG DUG™ és a DIG DUG™ II földalatti bohóckodásait, a GALAXIAN™, GALAGA™ és GALAGA™ '88 csillagközi akcióit. A MAPPY™, a NEW RALLY-X™ és a ROLLING THUNDER™. Ezek mind-mind rád várnak a vadiúj otthoni játékgépedben!
Könnyen navigálható képernyőmenük segítségével, tetszés szerint válthatsz bármilyen játékra, a gyerekek is önállóan elboldogulnak az új szerzeménnyel.
Tíz játék, korlátlan retro gaming szórakozás. Ha van ok arra, hogy kanapén töltsd a napot, nos az Arcade1Up Couchcade™ valóban az lehet!

És hogy mindez mennyibe kerül? Most bevezető akciónk keretében 89 990,- Ft helyett mindössze 79 990,- Forintért a tiéd lehet ez a nagyszerű és egyedi játékkonzol, amellyel garantált a jókedv és a nagyszerű kikapcsolódás.
A konzolt kizárólag egyedi rendelésre szállítjuk!

Cikk megosztása: