#

Hírek, aktualitások...

Kellemes ünnepeket kívánunk!

FIGYELEM!
Ez egy archív cikk. A cikkben szereplő törvényi hivatkozások és árak elképzelhető, hogy már nem aktuálisak.

A CompuShop Számítástechnikai szaküzlet és a W-COMP Solutions teljes csapata ezúton kíván minden kedves ügyfelének meghitt békés boldog karácsonyt és sikerekben gazdag Boldog Új Évet!

Az év utolsó két hetében is, minden munkanapon a megszokott nyitva tartással várjuk ügyfeleinket, vásárlóinkat. Ez alól egy nap lesz majd kivétel.
A december 23-án 14 óráig üzletünkben feladott GLS csomagokat a futár még aznap elszállítja tőlünk, azonban azok már csak a karácsonyt követő első munkanapon (december 27-én) kerülnek kiszállításra. A 14 óra után beérkezett, valamint a DPD-s csomagok esetében azok kiszállítása várhatóan december 28-án fog megtörténni.
December 28-án üzletünk technikai okok miatt zárva tart, és ezen a napon a csomagpont-szolgáltatásokat sem lehet igénybe venni.
December 29-én és 30-án normál nyitva tartással várunk mindenkit. Szintén fontos megjegyezni, hogy a 30-án 14 óráig behozott GLS csomagokat a futár még aznap elszállítja tőlünk, viszont azok már csak az újév első munkanapján - tehát január 2-án - lesznek a címzetthez kézbesítve.

A 2023-as év első hivatalos munkanapja január 2-a (hétfő), azonban üzletünk ezen a napon, valamint január 3-án leltározás miatt ZÁRVA tart. Ezeken a napokon sem csomagátvételre, sem csomagfeladásra nem lesz lehetőség. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a még december 30-án de már 14 órát követően feladott csomagok esetében már csak január 5-én várható a kézbesítés, mivel azokat a futár tőlünk leghamarabb 4-én tudja elszállítani.
Január 4-től viszont a megszokott nyitva tartással várjuk tisztelt vásárlóinkat, ügyfeleinket.

 

Cikk megosztása: