#

Hírek, aktualitások...

Üzletünkben már a DPD Pickup csomagpont szolgáltatás is elérhető!

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több és minél hasznosabb szolgáltatással álljunk Ügyfeleink rendelkezésére. Most egy újabb szolgáltatással bővültünk, ami nem is annyira új...

Akik rendszeresen figyelik cikkeinket és követik cégünk tevékenységét tudhatják, hogy üzletünkben már eddig is volt csomagfeladási és csomag átvételi lehetőség a GLS jóvoltából. Most ezen szolgáltatásunk bővült ki egy kicsit.
A mai napon szerződést kötöttünk a DPD Hungary Kft.-vel, amelynek értelmében 2022. december 2-től már DPD Pickup csomagpontként is funkcionál üzletünk. Így tehát ezentúl Ügyfeleinknek a GLS mellett már a DPD által szállított csomagok átvételére is lehetőségük nyílik, továbbá a csomagfeladás is elérhető mindkét szolgáltatással.
Az új szolgáltatással kapcsolatos részletes tájékoztatásunk ide kattintva érhető el.
Az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy a DPD Pickup csomagpontra érkezett utánvétes csomagok átvételekor az utánvét értékének kifizetésére CSAK ÉS KIZÁRÓLAG bankkártyával van lehetőségük.
Szintén fontos megjegyeznünk, hogy utánvétes csomag feladására a DPD Pickup csomagpont keretein belül nincs lehetőség. Ilyen esetekben javasoljuk a GLS CsomagPont szolgáltatás igénybevételét.

Cikk megosztása: