#

Hírek, aktualitások...

Eszterházy Kedvezménykártya elfogadóhely lettünk!

Üzletünk együttműködési megállapodást kötött az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Hallgatói Önkormányzatával.

A megállapodás értelmében ezentúl mi is Eszterházy kedvezménykártya elfogadóhely lettünk.
Az érvényes kártya felmutatásával szerviz szolgáltatásainkat 10% kedvezménnyel lehet igénybe venni. Mindezek mellett pedig alkatrészek illetve kellékek vásárlása esetén a megvásárolt termékek vételárából 5% kedvezményt biztosítunk a kártyatulajdonosoknak!

Mit érdemes tudni a kártyáról?
Az Eszterházy kedvezménykártya programot az Eszterházy Károly Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata (EKE EHÖK) indította útjára a 2019/2020-as tanév 2. félévében. A kitűzött cél az volt, hogy az egyetem hallgatói, oktatói, dolgozói minél több és jobb kedvezményekben részesüljenek a kártya felmutatásával a programhoz csatlakozz partnereknél. Megállapodásunkkal ehhez a kezdeményezéshez csatlakoztunk mi is.
Az elfogadóhelyek listája folyamatosan bővül, így egyre több helyen lehet különböző kedvezményeket igénybe venni a kártyával.
2021 májusától az Egyetem elindította az Eszterházy Alumni kedvezménykártya programot is, amely immár nem csak az egyetem aktuális hallgatói és dolgozói részére, hanem annak és a jogelőd intézmény egykori, bármely szakon és képzési formában korábban oklevelet szerzett hallgatói számára is elérhető.

Üzletünkben mind a normál, mind az Alumni kedvezménykártyával lehetőség nyílik a fent említett kedvezmények igénybe vételére.

Cikk megosztása: