#

Hírek, aktualitások...

Megjelent az ASUSTOR ADM 4.0

FIGYELEM!
Ez egy archív cikk. A cikkben szereplő törvényi hivatkozások és árak elképzelhető, hogy már nem aktuálisak.

Az ADM 4.0 gördülékenyebb, biztonságosabb és még jobb, mint korábban. Töltse le még ma az ADM 4.0-t, hogy megtapasztalhassa a teljesítményt, a biztonságot és a páratlan felhasználói élményt! 

Az ASUSTOR Inc. kiadta az ADM 4.0 végleges verzióját. Ez - mint a verzióváltáskor lenni szokott - ismét egy jelentős frissítés, amely számos újragondolás mentén javítja a felhasználói élményt. Frissítették a biztonsági mentést és a többi biztonsági szolgáltatást, amelyek példátlan élményt nyújtanak az ASUSTOR NAS-hoz, miközben új funkciókat is bevezetnek.
Az újratervezés átszövi a friss rendszert, de rögtön a lényegre is térünk, íme az ADM 4.0 új funkciói:

Vadonatúj felhasználói felület
Az ADM 4.0 egy teljesen megújult felhasználói felülettel mutatkozik be. A legújabb bejelentkezési oldal támogatja a témákat és az egyedi elrendezéseket, amelyek egyéni elgondolásokat és egyedi háttérképeket jelentenek. A felhasználói felület további fejlesztései közé tartozik többek között a manuális és az automatikus sötét módok, amelyek egyaránt javítják az esztétikát és növelik a hosszú élettartamot, amikor az ADM-et OLED kijelzőn nézik.

Fokozott funkcionalitás - könnyebb használni
Az ADM 4.0 rengeteg funkció frissítést tartalmaz. Ezek közül egyik a továbbfejlesztett keresési funkció, amely gördülékenyebb és kényelmesebb a fájlok keresésekor. Valós időben lehet böngészni a fájlinformációk között, közvetlenül megtekinthetők és lejátszhatók a különböző multimédiás fájlok a fájlkezelőben. Új funkcióként pedig bemutatkozik a Web Center, amely a webszerver felépítésének minden beállítását egy könnyen megtalálható helyre hozza és megkönnyíti a webhely beállítását.
 
A motorháztető alatti fejlesztések
Az ADM 4.0 megújítja az operációs rendszer kritikus jellemzőit, hogy tovább javítsa az ASUSTOR NAS könnyű kezelhetőségét, biztonságát és teljesítményét. Az új rendszerben már a SAMBA 4.12-es verziója került integrálásra, amely a biztonsági rések befoltozásával javítja a biztonságot, miközben növeli a teljesítményt és a hatékonyságot. A teljesítmény akár 5%-al is megnövekedhet. Az új SAMBA fokozott kompatibilitást vezet be a macOS eszközökhöz, különösen a Time Machine használatával történő biztonsági mentés során. Az OpenSSL-t továbbfejlesztették az adatátvitel biztonsága terén annak érdekében, hogy az ADM 4.0 a legbiztonságosabb és leggyorsabb élményt nyújthassa egy ASUSTOR NAS-on.
 
Természetesen ezeknél sokkal több új funkció került a rendszerbe (mint például az 5.4-es Linux Kernel, vagy hogy nincs szükség többé exFAT licencre az exFAT külső merevlemez vagy MyArchive használatakor az ADM 4.0-ra történő frissítés után).

Az ADM 4.0 gyakorlatilag a legtöbb modellhez elérhető: AS10, AS31/32, AS40, AS50/51, AS61/62, AS63/64, AS70, AS71, Nimbustor, Lockerstor, Lockerstor Pro, azonban sajnos vannak olyan modellek is (AS-2 / AS-3 / AS-6 széria), amelyekre nem telepíthető fel az új frissítés. Mindemellett nem minden új funkció érhető el az összes modellhez, így mindenképpen érdemes a frissítés előtt átolvasni a teljes körű leírást, hiszen egy nem megfelelően támogatott eszközön történő frissítést követően akár funkcióvesztés is előfurdulhat.

 

Cikk megosztása: